ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





14 Φεβρουαρίου 2016

Κυρ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)

15 Φεβρουαρίου 2016

Δευ     21:00  (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)



Τιμές εισιτηρίων: 45€, 35€, 30€, 25€, 15€ (περιορισμένης ορατότητας)







Μαζί της η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης σε διεύθυνση Λουκά Καρυτινού
Ερμηνεύει η Μαρία Φαραντούρη
Συμμετέχει το Τρίο Τζαζ των David Lynch (τενόρο σαξόφωνο), Σταύρου Λάντσια (πιάνο) και Γιώτη Κιουρτσόγλου (μπάσο)


Η Ελένη Καραΐνδρου δίνει δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης συνεργαζόμενη με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης σε διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και με συμμετοχή της Μαρίας Φαραντούρη και του Τρίο Τζαζ των David Lynch (τενόρο σαξόφωνο), Σταύρου Λάντσια (πιάνο) και Γιώτη Κιουρτσόγλου (μπάσο) στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.
Τη συναυλία πλαισιώνει το κορυφαίο Τρίο Τζαζ με τους: David Lynch, τενόρο σαξόφωνο (συμπράττει και ως σολίστ με την Ορχήστρα), Σταύρο Λάντσια, πιάνο και Γιώτη Κιουρτσόγλου, μπάσο.

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Μουσική ΔιεύθυνσηΛουκάς Καρυτινός
ΤραγούδιΜαρία Φαραντούρη / ΠιάνοΕλένη Καραΐνδρου
Τενόρο σαξόφωνοDavid Lynch
ΑκορντεόνΝτίνος Χατζηιορδάνου
ΜαντολίνοΆρης Δημητριάδης

Τρίο Τζαζ
David Lynch, τενόρο σαξόφωνο
Σταύρος Λάντσιαςπιάνο
Γιώτης Κιουρτσόγλουμπάσο

Λουκάς Καρυτινός

Διεύθυνση Ορχήστρας

Ο Λουκάς Καρυτινός γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε θεωρητικά και πιάνο στο Ωδείο Αθηνών και είναι διπλωματούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1976 έως το 1981 σπούδασε διεύθυνση ορχήστρας στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Δ. Βερολίνου και παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια διεύθυνσης ορχήστρας στο "Μοτσαρτέουμ" του Σάλτσμπουργκ. Από το 1981 έως το 1985 εργάστηκε στη Γερμανία και από το 1985 εργάζεται ως αρχιμουσικός στην Εθνική Λυρική Σκηνή, της οποίας έγινε Μουσικός Διευθυντής το 1992 και από το 1999 έως το 2005 καλλιτεχνικός διευθυντής της. Κατά τη διαμονή του στο Βερολίνο, υπήρξε Μουσικός Διευθυντής της Ορχήστρας Δωματίου Σαρλότενμπουργκ-Βερολίνου και διευθυντής του "Πίκολο Τεάτρο Μπερολίνο". Έχει εργαστεί ως διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου, ως καθηγητής στη σχολή υποκριτικής τέχνης του "Αμφι-Θεάτρου" και εργάζεται ως καθηγητής στο Ωδείο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο και με το "Αμφι-Θέατρο". Από το 1997 είναι ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ορχήστρας "Εναρμόνια".
 Έχει εμφανιστεί μ’ όλες τις ελληνικές ορχήστρες, έχει πάρει μέρος στα φεστιβάλ Αθηνών, Αρένας της Βερόνας, Καρακάλλα Ρώμης, Λας Πάλμας κ.ά. και έχει συνεργαστεί με θέατρα όπερας, όπως του Βερολίνου, της Βαρκελώνης, της Κολωνίας, του Μόντε Κάρλο, του Ντιτρόιτ, της Βέρνης, του Σάλτσμπουργκ, της Ρώμης, της Κατάνια κ.ά. Εκτός από την Ελλάδα έχει διευθύνει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, στην Κορέα, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στην Τουρκία, στην Αίγυπτο κ.ά. και έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι Τζ.Κ. ντελ Μόνακο, Π.Λ. Πίτσι, Χ. Κούρα, Ρ. Μπρουζόν, Γκ. Δημητρόβα, Ν. Μαρτινούτσι, Τζ. Τζακομίνι, Ρ.Α. Σβένσον, Μπ. Βόιτ, Μ. Ντεβία, Α. Φονταρύ, Φ. Πατανέ, Γ. Στάρκερ , Β. Τρετιακώφ και πολλοί άλλοι. Έχει ηχογραφήσει δίσκους για τις εταιρείες BMG, WEA, CBS, ETERNA και DYNAMIC και για τις "εξαιρετικές υπηρεσίες" που έχει προσφέρει στο χώρο της μουσικής τιμήθηκε το 1989 με το "Χρυσό Μετάλλιο Τιμής" του Δήμου Αθηναίων.


Ελένη Καραίνδρου

Σύνθεση

Ελένη Καραΐνδρου
Γεννήθηκε στο Τείχιο της Φωκίδας. Σπούδασε πιάνο και θεωρητικά στο Ελληνικό Ωδείο, αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και με υποτροφία της γαλλικής κυβέρνησης (1967) συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι, μελετώντας εθνομουσικολογία στη Σορβόννη, όπως επίσης ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας στη Scuola Cantorum.
Το 1975, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο με τίτλοΜεγάλη αγρυπνία (ΕΜΙ) σε ποίηση Κ. Χ. Μύρη και ερμηνεύτρια τη Μαρία Φαραντούρη. Παράλληλα συνεργάζεται με το Μάνο Χατζιδάκι για τη δημιουργία του Τρίτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Από το 1975 έχει υπογράψει τη μουσική σε πενήντα θεατρικές παραστάσεις, 22 κινηματογραφικές ταινίες και 15 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα, συνεργαζόμενη με κορυφαίους Έλληνες και ξένους σκηνοθέτες, ανάμεσά τους: Ζυλ Ντασσέν, Λευτέρης Βογιατζής, Βασίλης Παπαβασιλείου, Μάγια Λυμπεροπούλου κ.ά. Ξεχωριστή είναι η συνεργασία της με το σκηνοθέτη Αντώνη Αντύπα, στο Απλό Θέατρο σε τριάντα θεατρικές παραστάσεις (1986-2011). Κορυφαίες στιγμές της συνεργασίας τους οι Τρωάδες (2001) και η Μήδεια του Ευριπίδη (2011), που παρουσιάστηκαν στο Aρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Μόνιμη συνεργάτιδα, από το 1983, του Θόδωρου Αγγελόπουλου, έχει συνθέσει μουσική για τις ταινίες του Ταξίδι στα ΚύθηραΟ μελισσοκόμος, Τοπίο στην ομίχλη, Το μετέωρο βήμα του πελαργού, Το βλέμμα του Οδυσσέα, Μια αιωνιότητα και μια μέρα, Το λιβάδι που δακρύζει και Η σκόνη του χρόνου. Επίσης, συνεργάστηκε με τους σκηνοθέτες Δημήτρη Μαυρίκιο, Τάκη Κανελλόπουλο, Τώνια Μαρκετάκη, Χριστόφορο Χριστοφή, Λευτέρη Ξανθόπουλο, Μαργκαρέτε φον Τρόττα [Margarethe von Trotta], Κρις Μάρκερ [ChrisMarker] κ.ά.
Από το 1975 μέχρι το 1990 εκδίδονται δίσκοι με μουσική της στην Ελλάδα από την ΕΜΙ, τη MINOS και τη LYRA και στη Γαλλία από τη Milan. Από το 1990 συνεργάζεται με τη διεθνούς φήμης δισκογραφική εταιρία ECM και το δημιουργό της Μάνφρεντ Άιχερ [Manfred Eicher], έχοντας εκδώσει εννέα άλμπουμ: MusicforfilmsThesuspendedstepofthestorkUlysses’ gazeEternity and a dayTrojan women,Τhe weeping meadowElegy of the uprootingDust of timeEleni Karaindrou-Concert in Athens.
Στο ρεπερτόριό της εκτός από τις συνθέσεις που γράφτηκαν με αφορμή το κινηματογράφο και το θέατρο, περιλαμβάνονται, επίσης, ανέκδοτα συμφωνικά έργα που παρουσιάζονται σε συναυλίες της. Καλλιτεχνική επιτυχία είχαν οι συναυλίες της στο Ηρώδειο, στο Aρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο Δάσους (Θεσσαλονίκη), στην Κύπρο, στο Θέατρο Βράχων κ.ά. Ιδιαίτερη απήχηση είχαν επίσης και οι συναυλίες της στο πλαίσιο μεγάλων ευρωπαϊκών φεστιβάλ σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία, καθώς και η συναυλία της στο Βασιλικό Θέατρο Λα Μονναί των Βρυξελλών, κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας (2003).
Έχει συνεργαστεί με σημαντικές ευρωπαϊκές ορχήστρες (Στουτγάρδης, Ντύσσελντορφ, Ζυρίχης κ.ά.). Επίσης με την Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής στην Αθήνα, για την ηχογράφηση της μουσικής Μια αιωνιότητα και μια μέρα, Το λιβάδι που δακρύζει και Η σκόνη του χρόνου αλλά και για περισσότερες από 25 συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το 2000/1 παρουσιάστηκε με επιτυχία από την όπερα του Ντύσσελντορφ το μπαλέτο Φαίδρα σε μουσική δική της και χορογραφία του Γιόχεν Ούλριχ [Jochen Ulrich]. Το 2004 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Ρώμης μεγάλο αφιέρωμα στο έργο της με συμμετοχή της περίφημης Ορχήστρας της Ακαδημίας της Αγίας Καικιλίας υπό τη διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ. Το 2005 πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής της Ταϊβάν δύο συναυλίες αφιερωμένες στο έργο της με συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ταϊβάν.
Το 2006 έδωσε συναυλίες στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα) με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Χατζέττεπε της Άγκυρας. Το 2008 συνεργάστηκε με την ορχήστρα Collegium F για μια μεγάλη συναυλία στην Παλιά όπερα του Βρόντσλαφ (Πολωνία), ενώ το 2007 και το 2008 συμμετείχε με συναυλία της στα φεστιβάλ της ECM Νοstalgia (Πολωνία) και Spuren I (Όπερα Φρανκφούρτης). Το 2012 πραγματοποίησε συναυλίες τιμώντας τη μνήμη του Θόδωρου Αγγελόπουλου: στο Ισραήλ με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Χάιφα,
στη Κωνσταντινούπολη με την Συμφωνική Ορχήστρα της Κωνσταντινούπολης, στη Θεσσαλονίκη με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και στην Εσθονία με την Ορχήστρα Δωματίου του Ταλλίν.
Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεία μεταξύ των οποίων: πέντε βραβεία Μουσικής Κινηματογράφου στην Ελλάδα, το βραβείο Μουσικής Θεάτρου «Δημήτρης Μητρόπουλος», καθώς επίσης το διεθνές Βραβείο Φελλίνι για τον «Καλύτερο συνθέτη της Ευρώπης» από το Europa Cinema στην Ιταλία (1992). Τo 2002 της απονεμήθηκε ο Χρυσός Σταυρός του Τάγματος της Τιμής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το 2004 κέρδισε υποψηφιότητα για τα ευρωπαϊκά Όσκαρ, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου (Βραβεία Felix), με τη μουσική της για Το λιβάδι που δακρύζει.




Μαρία Φαραντούρη

Τραγούδι

Η Μαρία Φαραντούρη γεννήθηκε στην Αθήνα και έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο ως «ιδεώδης ερμηνεύτρια» του Μίκη Θεοδωράκη, παίζοντας, συγχρόνως, σπουδαίο ρόλο στο κίνημα για την αναβίωση της ελληνικής μουσικής. Θεωρείται η πιο αυθεντική ερμηνεύτρια του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Η πλούσια κοντράλτο φωνή της με την τεράστια γκάμα και τη μελωδική ποιότητα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική δραματική της έκφραση, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της τέχνης της.
Το 1967 εγκατέλειψε την Ελλάδα και αγωνίστηκε ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς δίνοντας χιλιάδες συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο και εμφανιζόμενη στα μεγαλύτερα θέατρα. Παντού οι κριτικές υπήρξαν ενθουσιώδεις. Η 'Guardian' γράφει: «Μοναδική, η φωνή της είναι ένα δώρο των θεών του Ολύμπου», ενώ ο μουσικοκριτικός της γαλλικής 'Le Monde' την χαρακτηρίζει «Τζόαν Μπαέζ της Μεσογείου». Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, François Mitterrand, στο βιβλίο του Η Μέλισσα και ο Αρχιτέκτονας, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η Μαρία για μένα είναι η Ελλάδα. Έτσι φανταζόμουν τη θεά Ήρα, δυνατή, αγνή και άγρυπνη. Δεν θυμάμαι να συνάντησα άλλον καλλιτέχνη που να μου έδωσε σε τέτοιο σημείο την αίσθηση του θείου.»
Μερικές από τις μεγαλύτερες ερμηνείες της σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη είναι το Canto General (σε ποίηση Pablo Neruda) του οποίου τις πρόβες παρακολούθησε ο ίδιος ο ποιητής, το Romancero Gitano (σε ποίηση F. G. Lorca) που ηχογράφησε και με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα John Williams, η Κατάσταση Πολιορκίας, το Πνευματικό Εμβατήριο και Η Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν, που παρουσίασε τον Αύγουστο του 1991 στο Ηρώδειο με τη Φιλαρμονική του Ισραήλ, υπό τη διεύθυνση του μεγάλου Μαέστρου Zubin Mehta. Η Μαρία ερμήνευσε επίσης Κύκλους Τραγουδιών που έγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις ειδικά για τη φωνή της, όπως Τα Παράλογακαι η Σκοτεινή Μητέρα (σε ποίηση Νίκου Γκάτσου) και Η Εποχή της Μελισσάνθης (σε ποίηση του ίδιου του συνθέτη).
Το διεθνές της ρεπερτόριο περιλαμβάνει τραγούδια του Bertold Brecht, του Τούρκου συνθέτη Zülfü Livaneli, του Lucio Dalla, καθώς και τα LP Τραγούδια Διαμαρτυρίας από Όλο τον Κόσμο (Χρυσός Δίσκος το 1977) και 17 Τραγούδια (μεταξύ των οποίων και τρία τραγούδια του Βαγγέλη Παπαθανασίου ειδικά γι’ αυτήν), σε ενορχήστρωση του Κουβανού συνθέτη Leo Brouwer.
Τα πιο πρόσφατα Cd της είναι: Ένας Αιώνας Ελληνικό Τραγούδι (ζωντανή ηχογράφηση στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2001 και Χρυσός Δίσκος μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία του), Του Φεγγαριού τα Πάθη (αφιέρωμα στο Lorca, που περιλαμβάνει και τα CancionesPopulares), ένα κοινό Cd σε ρεπερτόριο Θεοδωράκη / Χατζιδάκι με το διακεκριμένο πιανίστα Γιάννη Βακαρέλη και Η Μνήμη του Νερού(σε μουσική Zülfü Livaneli και ποίηση Αγαθής Δημητρούκα, Λευτέρη Παπαδόπουλου και Zülfü Livaneli, 2005). Από τα δύο Cd της που κυκλοφόρησαν το 2007, η Οδύσσεια (από τη 'Legend'), σε μουσική Μ. Θεοδωράκη και στίχους Κ. Καρτελιά, έγινε Χρυσός Δίσκος στην Ελλάδα, ενώ το Way Home (από την 'Peregrina Music' - ζωντανή ηχογράφηση από ευρωπαϊκή τουρνέ της ερμηνεύτριας), έλαβε το Α' Βραβείο Γερμανών Κριτικών Δισκογραφίας 2007 (Preis der deutschen Schallplattenkritik 2007).
Η Μαρία Φαραντούρη, αποδεχόμενη την πρόταση του ιστορικού Ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, διετέλεσε Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος κατά τη βουλευτική περίοδο 1989-1993.
Στις 23 Σεπτεμβρίου 2004 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κωστής Στεφανόπουλος, επιβράβευσε την προσφορά της Μαρίας Φαραντούρη στο ελληνικό τραγούδι, απονέμοντας της το Χρυσό Σταυρό του «Τάγματος του Φοίνικος».


David Lynch

Σαξόφωνο

Ο David Lynch είναι ένας καταξιωμένος μουσικός και συνθέτης, που τα τελευταία τριάντα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, με ρίζες από την Ιρλανδία και την Ανατολική Ευρώπη.
Έχει σπουδάσει τζαζ μουσική με τους James Moody, Charles Lloyd, Ralph Bowen και τον συνεργάτη του John Coltrane, Garvin Bushell. Σε νεαρή ηλικία τιμήθηκε με μουσικά βραβεία και υποτροφίες, συνεχίζοντας τις σπουδές του στο Dick Grove Music Workshops. Στα 21 του χρόνια η ανάγκη διεύρυνσης των μουσικών και προσωπικών του οριζόντων τον έφερε στην Ευρώπη, με τελικό προορισμό την Αθήνα.
Από τότε έχει παίξει σε αμέτρητες ηχογραφήσεις, σε πολλά soundtrack ταινιών, ενώ υπήρξε ιδρυτής και συνιδρυτής πολλών συγκροτημάτων (Human Touch, Living Space, The Missing Lynch, duoFaros, Ιskra, Special Request κ.α.). Έχει επίσης γράψει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και για παραστάσεις χορού.
Έχει παίξει με τους Trilok Gurtu, Davy Spillane, Arild Andersen, Anthony Jackson, Biréli Lagrène, Marshall Hawkins, Lew Soloff, Arturo Sandoval, Martin Tillman, Milcho Leviev, “The Temptations”, Barry White, “Galaxy 2 Galaxy”, Joe Higgs, Ελένη Καραΐνδρου, Έλλη Πασπαλά, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Παύλο Σιδηρόπουλο, Σταύρο Λάντσια, Γιώτη Κιουρτσόγλου, Γιώργο Φακανά, Κώστα Μαγγίνα, Κυριάκο Σφέτσα, Haig Yazdjian, Μαρία Φαραντούρη, Σαβίνα Γιαννάτου, Χαρούλα Αλεξίου, Διονύση Σαββόπουλο, Θάνο Μικρούτσικο, Γιώργο Νταλάρα, Μάριο Φραγκούλη και πολλούς άλλους, ενώ σημαντική στιγμή στην πορεία του αποτέλεσε η συνεργασία του με τον Βασίλη Σούκα. Η πιο πρόσφατη συνεργασία του ήταν με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ως ενορχηστρωτής και σολίστ.
Το 2013 επισκέφτηκε τη Burkina Faso της Δυτικής Αφρικής με μια αποστολή γιατρών της οργάνωσης “Fair Planet”. Σκοπός του ταξιδιού ήταν, μεταξύ άλλων, η διαδραστική ενασχόλησή του με τα παιδιά της περιοχής (δίνοντας, ταυτόχρονα, σεμινάρια μουσικής σε παιδιά δημοτικού), καθώς και η συνεργασία του με ιδιαίτερους μουσικούς του τόπου, με στόχο τη μελλοντική συνεργασία τους στην Ευρώπη.
Η προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνει τα CD Litl Song (1995), Wandering Home (1998), και Music with a View, ενώ με τους Human Touch έχει ηχογραφήσει τα Human Touch (1997) και Movin' (2004).



Αριστοτέλης Δημητριάδης

Μαντολίνο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Αθήναιον Ωδείο και κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του στη σύνθεση. Παραλλήλως παρακολούθησε μαθήματα διεύθυνσης ορχήστρας, βιολιού και μαντολίνου. Είναι ιδρυτής και αρχιμουσικός της Ο.Ν.Ε. "ΑΤΤΙΚΑ" από το 1993, με την οποία πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως σολίστ μαντολίνου έχει ερμηνεύσει το μαγαλύτερο μέρος των έργων που έχουν γραφεί από το 16ο μέχρι τον 20ο αιώνα. Έχει συνεργαστεί με την Καμεράτα στην Αθήνα (ΜΜΑ), το Λονδίνο και τη Γλασκώβη σε ερμηνείες μουσικής της Ελένης Καραΐνδρου. Έχει συνεργαστεί επίσης με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και την Πανεπιστημιακή Καμεράτα. Έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις για πολλές δισκογραφικές παραγωγές, με πλέον σημαντική εκείνη με τη μουσική της Ελένης Καραΐνδρου για την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου "Μια αιωνιότητα και μια ημέρα". Είναι μέλος της Ορχήστρας των Ελλήνων Μουσουργών. Διδάσκει μαντολίνο στο Ωδείο του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο Νικόλαος Μάντζαρος.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΟΔΘ ΣΤΙΣ 21-3-2018 ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΟΔΘ ΜΕ ΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ